εταιρεία

Το προφίλ της IRIS Web Information Technology

H IRISWeb Information Technology είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των νέων τεχνολογιών, των υπολογιστών, της ηλεκτρονικής-ηλεκτρολογίας, του διαδικτύου καθώς και της εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στους τομείς των νέων τεχνολογιών, των υπολογιστών και του διαδικτύου. Η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και η ενσωμάτωση αυτών στις υπηρεσίες μας εγγυάται στους πελάτες μας τις πιο σύγχρονες και πρακτικές λύσεις. Στόχος της IRISWeb Information Technology: να καθηλώσει τα μάτια σας στην οθόνη του υπολογιστή!

Σας προσφέρουμε εμπόριο και service Η/Υ και tablet, εφαρμογές web, κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, διαδικτυακή διαφήμιση, συμβουλευτική στις Νέες τεχνολογίες και στους Υπολογιστές για εσάς και την επιχείρηση σας, εφαρμογές λογισμικού για Η/Υ, tablet και κινητά καθώς και εκπαίδευση και κατάρτιση στην Πληροφορική σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

 

Οι άνθρωποι της IRISWeb Information Technology

Το προσωπικό της IRISWeb IT αποτελείται από νέους ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρία ετών στο χώρο των υπολογιστών και διάθεση να σας προσφέρουν ότι ζητήσετε.  Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις για την δική σας επιχείρηση.

 

Πάθος για δημιουργικότητα 

Δημιουργικότητα, αισιοδοξία, πρωτοπορία, υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη είναι αξίες που διέπουν την καθημερινότητα μας. Κέντρο αυτών οι πελάτες μας. Είμαστε πάντα δίπλα σας με διάθεση να σας παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση για ότι χρειαστείτε. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας μας και των δικών σας απαιτήσεων είναι η καθημερινή μας πρόκληση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Επαγγελματικές Λύσεις

Προσιτές Τιμές

Ταχύτητα Παράδοσης