Προσφορες Η IRIS Web σας προσφέρει οικονομικά πακέτα προσφορών για εσάς ή την επιχείρηση... Διαβάστε περισσότερα...
Συχνές Ερωτήσεις   Γιατί να προβώ στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας; Η ηλεκτρονικοί υπολογιστές,... Διαβάστε περισσότερα...
Τεχνολογικά Νέα  Ενημερωθείτε τώρα μέσα από τη σελίδα μας για τα πιο πρόσφατα νέα στον χώρο της... Διαβάστε περισσότερα...

IRIS Web Information Technology

Για επαγγελματικές λύσεις που θα καθηλώσουν τα μάτια σας !


Η IRIS Web είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες, επαγγελματικές και μοντέρνες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας.

Με εμπειρία στο χώρο των υπολογιστών και της τεχνολογίας, δεοντολογία που στρέφεται στον επαγγελματισμό, την καινοτομία, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και τη συνέπεια, το εξειδικευμένο προσωπικό η IRIS Web στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας.

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας τις υπηρεσίας μας στον τομέα της κατασκευής και σχεδίασης ιστοσελίδων και e-shop, φιλοξενία ιστοσελίδων, συναρμολόγηση και εγκατάσταση εξυπηρετητών (servers), εφαρμογών διαδικτύου, διαδικτυακής διαφήμισης, λογισμικού γενικής και εξειδικευμένης χρήσης, εφαρμογών κινητών τηλεφώνων και tablet, τεχνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης και κατάρτισης, συμβουλευτική και εγκατάσταση πληροφοριακών και αυτόματων συστημάτων. 

Επαγγελματικές Λύσεις

Προσιτές Τιμές

Ταχύτητα Παράδοσης